Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Etusivu > Lasikuitutuotteet +550°C > Lasikuitukankaat


Lasikuitukangas laajasta valikoimasta

Kuumankestävä lasikuitukangas tulityösuojaksi tai eristekäyttöön. Kulutusta kestävää ja palamatonta kangasta voidaa käyttää kaikissa tulityökohteissa, joissa tarvitaan suojausta, kuten erilaisilla asennus- ja korjaustyömailla. Kangasta voi käyttää sellaisenaan, tai siitä voidaan ommella suojavarusteita, kuten käsineitä. Toimitamme myös valmiit suojaverhot, palkeet ja eristystyynyt.

Lasikuitukankaan käyttökohteet

Ominaisuuksiensa ansiosta lasikuitukangas soveltuu eristekäyttöön esimerkiksi lämpö- ja voimalaitosten putkistoihin. Valikoimassamme on eri paksuisia kankaita usealla eri pinnoitteella, joista yleisimmät ovat PU- eli polyuretaanipinnoitus, silikoni ja alumiinifolio. Alumiinifoliolla pinnoitettua kangasta käytetään pelkästään eristyksiin, mutta silikoni- ja PU-pinnoitteiset kankaat soveltuvat kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lasikuitukangas voidaan myös varustaa lämmönkestoa lisäävällä käsittelyllä, jolloin se kestää jopa 1000 asteen lämpötilan. Näitä kankaita käytetään esimerkiksi hitsaussuojana ja sulan metallin roiskeilta suojautumiseen.

Kankaan ominaisuudet

  • Lasikuitukangas on paksuudeltaan: 200g/m2−1200g/m2
  • Kankaan leveys: 1000, 1300 tai 1500 mm tyypistä riippuen
  • Rullapituus: 25 tai 50 metriä, voidaan myydä myös metreittäin
  • Kuumankestävyys: +180-1000 °C

Meillä on varastossamme laaja valikoima lasikuitukankaita, jotka toimitamme 1-3 arkipäivässä. Erikoistilaukset saa tehdastoimituksena 3-4 viikossa.