Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Etusivu > Lasikuitutuotteet +550°C > Lasikuitukankaat


Lasikuitukangas moneen tarkoitukseen

Kuumankestävä lasikuitukangas tulityösuojaksi tai eristekäyttöön. Valikoimastamme löydät useita lasikuitukankaita eri ominaisuuksilla, autamme myös mielellämme oikean kankaan valitsemisessa.

Lasikuitukangasta voi käyttää sellaisenaan tai siitä voidaan ommella suojavarusteita, kuten käsineitä. Toimitamme myös valmiit suojaverhot, palkeet ja eristystyynyt. Voit ostaa lasikuitukangasta rullana tai metrituotteena.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Voit myös soittaa meille numeroon 02 212 6400.

 

Lasikuitukankaan käyttökohteet

Ominaisuuksiensa ansiosta lasikuitukangas soveltuu eristekäyttöön esimerkiksi lämpö- ja voimalaitosten putkistoihin. Kulutusta kestävää ja palamatonta kangasta voidaan käyttää kaikissa tulityökohteissa, joissa tarvitaan suojausta, kuten erilaisilla asennus- ja korjaustyömailla.Valikoimassamme on eri paksuisia kankaita usealla eri pinnoitteella, joista yleisimmät ovat PU- eli polyuretaanipinnoitus, silikoni ja alumiinifolio. Alumiinifoliolla pinnoitettua kangasta käytetään pelkästään eristyksiin, mutta silikoni- ja PU-pinnoitteiset kankaat soveltuvat kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lasikuitukangas voidaan myös varustaa lämmönkestoa lisäävällä käsittelyllä, jolloin se kestää jopa 1000 asteen lämpötilan. Näitä kankaita käytetään esimerkiksi hitsaussuojana ja sulan metallin roiskeilta suojautumiseen.

Lue lisää kuumankestävistä kankaistamme tai ota yhteyttä!

Lasikuitukankaiden ominaisuudet

  • Paksuus: 200g/m2−1200g/m2
  • Leveys: 1000, 1300 tai 1500 mm tyypistä riippuen
  • Rullapituus: 25 tai 50 metriä, voidaan myydä myös metreittäin
  • Kuumankestävyys: +180-1000 °C

Tilaa lasikuitukankaat Finlonin laajasta valikoimasta

Meillä on varastossamme laaja valikoima lasikuitukankaita, jotka toimitamme 1-3 arkipäivässä. Erikoistilaukset saa tehdastoimituksena 3-4 viikossa. Autamme tarvittaessa kankaiden valinnassa, joten ole rohkeasti yhteydessä!