Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Etusivu > Venttiili- ja akselitiivisteet > Carrara Punostiivisteet


Punostiiviste - Carrara

Valikoimistamme löydät laadukkaat Carrara-punostiivisteet prosessi- ja energiateollisuuden sekä kunnossapidon tarpeisiin. Carrara on italialainen merkki, joka on alalla tunnettu ja luotettu. Sen valikoimista löytyvät niin perinteiset talipunostiivisteet kuin vaativammankin kohteen tiivistysvaihtoehdot.

Autamme tarvittaessa oikean tiivisteen valinnassa. Ota yhteyttä!

Carraran punostiivisteet ovat erittäin kustannustehokkaita sekä toimivia vaihtoehtoja esimerkiksi kuljettimien, pumppujen ja venttiilien tiivistämistarpeisiin. Varastostamme löytyy metritavarana GF7700- ja N3404 -tiivisteet, joiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Muut mallit ja tyypit saat kauttamme tehdastoimituksena koosta riippuen 1kg, 2,5kg tai 5kg:n laatikossa. Toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Lisäksi varastostamme löytyy useita muitakin punosvaihtoehtoja, joten kysy lisää myynnistämme.

Lataa esite GF7700 (GFO)

Lataa esite N3404

Lataa esite Talipunos

Carrara punostiivisteet (valmistajan verkkosivut)

Punostiivisteet jokaiseen tarpeeseen

Punostiivisteen valintaan vaikuttavat akselin koko, pyörimisnopeus, lämpötila ja väliaine. Yleiskäyttöisin materiaali on PTFE-kyllästetty N3404-yleispunos tai grafiittiseosteinen GFO-punos, jotka sopivat max. 280 asteeseen. Jos lämpötila nousee ja paine kasvaa, valikoimistamme löytyy myös hiilikuidusta ja puhtaasta grafiitista valmistettuja tiivistevaihtoehtoja. Parhaimmillaan punostiivisteet kestävät jopa noin 600 asteen lämpötilan.

Olemme asiakaslähtöinen toimija, joten haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua ja oikeat tuotteet. Sen vuoksi käymme tarvittaessa asiakkaan tarpeet ja olosuhteet läpi etukäteen, ja neuvomme oikean punostiivisteen valinnassa. Meillä on nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Leikkausohje: 

Punostiivisteen päät kannattaa mahdollisuuksien mukaan leikata käytettävää akselia mittana käyttäen, jotta saumasta tulee tiiviimpi. Tätä tarkoitusta varten on olemassa leikkureita ja muita työkaluja.

Katso punostiivistetyökalut: Punostiivistetyökalut

Carraralta myös esimerkiksi Ring Joint-metaalitiivisteet: Ring Joint