Tiivisteitä ja tarvikkeita korkeisiin paineisiin ja lämpötiloihin

Lasikuitutuotteet +550°c

Etusivu » Tuotteet » Lasikuitutuotteet +550°c

KATTAVA VALIKOIMA KESTÄVIÄ LASIKUITUTUOTTEITA

Meiltä saat lasikuitutuotteet pakkausteollisuuteen, voima- ja lämpölaitoksiin sekä liikkuvaan hitsaustyöhön. Lasikuitutuotteet ovat suunniteltu kestämään ja ne ovat luotettavia haastavissakin olosuhteissa. Tuotteita käytetään muun muassa suojaverhoissa, putkistojen joustavissa liitoksissa, hitsaussuojakankaissa, eristystyynyissä ja paljetasaimissa.

Ymmärrämme ammattilaisten tarpeet ja tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa sekä tukea kaikissa tiiviste- ja eristysvalinnoissa. Tuotteiden toimitus suoraan varastostamme onnistuu nopeallakin aikataululla!

Ota yhteyttä lasikuitutuotteista

Näytetään kaikki 4 tulosta

Lasikuitutuotteiden käyttökohteita

Lasikuitutuotteet ovat välttämätön osa teollisuuden turvallisuutta ja toiminnallisuutta. Valikoimastamme löydät laadukkaita lasikuituratkaisuja, jotka on suunniteltu kestämään vaativia teollisuuden olosuhteita.

Lasikuitutuotteita käytetään muun muassa

  • suojaverhoissa
  • putkistojen joustavissa liitoksissa
  • hitsaussuojakankaissa
  • eristystyynyissä
  • paljetasaimissa

Suojaverhojen osalta lasikuitutuotteemme tarjoavat erinomaista suojaa työntekijöille ja laitteille hitsaustoimenpiteiden yhteydessä. Ne estävät kipinöiden ja kuumuuden leviämisen alueelle, jossa kipinät voisivat aiheuttaa vahinkoa tai vaaratilanteita.

Putkistoissa ja kanavissa, erityisesti siellä missä liikkuvuus ja laajeneminen ovat normaali ominaisuus, lasikuitutuotteidemme joustavat liitokset auttavat säilyttämään putkistojen eheyden. Joustavat liitokset mahdollistavat laajentumisen ja supistumisen ilman, että se johtaa vuotoihin tai muihin ongelmallisiin seurauksiin. Tämä parantaa kohteiden turvallisuutta ja vähentää korjaus- ja huoltotarvetta.

Hitsaussuojakankaissa lasikuitutuotteemme antavat korkeatasoista suojaa estäen tehokkaasti kuumuutta, säteilyä ja roiskeita vahingoittamasta ympäröivää aluetta tai työntekijöitä. Kankaat on valmistettu kestämään korkeita lämpötiloja ja ovat ihanteellisia käytettäväksi työstöpisteillä, joissa hitsaus tai muut korkeita lämpötiloja vaativat prosessit ovat osa päivittäistä työskentelyä.

Eristystyynyissä käytettynä lasikuitutuotteet ovat erittäin tehokkaita estämään lämpöhävikkiä ja suojaamaan läheisiä komponentteja liialliselta kuumuudelta. Tämä auttaa parantamaan energiatehokkuutta ja vähentää tarvetta käyttää jatkuvasti ylimääräisiä jäähdytysjärjestelmiä.

Paljetasaimissa lasikuitutuotteemme auttavat säilyttämään koneiden ja laitteiden sujuvan toiminnan muuttuvissa lämpötiloissa ja paineissa ilman, että järjestelmän tiiviys vaarantuu. Paljetasaimemme on suunniteltu pitkäjänteiseksi ratkaisuksi, joka kestää kovaa käyttöä ja toistuvaa liikettä.

Kysy lisää lasikuitutuotteista

Lasikuitupunokset

Finlon Oy:llä on kattava valikoima erityisesti kattilaluukkuihin suunniteltuja lasikuitupunostiivisteitä. Nämä korkealaatuiset tiivisteet kestävät jopa 550 °C lämmön, mikä takaa niiden luotettavuuden ääriolosuhteissakin. Lisäksi tiivisteet kestävät kemiallisia rasituksia, kuten öljyjä, liuottimia sekä mietoja happoja, varmistaen tiivisteiden pitkäaikaisen kestävyyden ja suorituskyvyn.

Lasikuitupunostiivisteet on mahdollista saada myös pinta- ja läpigrafitoituna. Grafitointi on merkittävä lisäominaisuus, sillä se ehkäisee tehokkaasti kiinnipalamista ja helpottaa huolto- sekä korjaustoimenpiteitä pidemmällä aikavälillä.

Lue lisää tuotteista

Kuumuutta kestävät narut, nauhat sekä sukat

Varastostamme löytyy laaja ja monipuolinen valikoima lasikuitutiivisteitä, jotka on suunniteltu erityisesti luukkujen tiivistykseen ja putkistojen lämmöneristykseen. Jokainen lasikuitutiivisteemme kestää jopa 550 °C lämpötilat, mikä mahdollistaa niiden käytön myös äärimmäisissä ympäristöissä.

Valikoimamme kuuluvat muun muassa kierretyt, punotut ja pintapunotut (EM2) narut, jotka tarjoavat joustavuutta ja tehokkuutta eristystarpeisiin, missä lujuus ja lämmönkestävyys ovat ensiarvoisen tärkeitä. Lisäksi meiltä löytyy lasikuitunauhoja, joita saa sekä itsekiinnittyvällä liimapinnalla että ilman. Valikoimassamme ovat mukana myös lasikuitusukat, jotka on valmistettu huolella palmikoidusta lasikuitulangasta. Niiden joustava rakenne tekee lasikuitusukista ihanteellisia käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan tiivistystä, liikkuvuutta ja joustavuutta.

Kun kohteesi vaatii entistä enemmän suojaa ja kestävyyttä, suosittelemme kysymään myös silikonipintaisia lasikuitutuotteitamme, jotka tarjoavat lisäsuojaa ilmastollisilta tekijöiltä ja kemikaaleilta.

Lue lisää tuotteista

Kuumankestävät kankaat ja lasikuitukankaat

Valikoimassamme on useita kangasvaihtoehtoa, jotka palvelevat monipuolisesti sekä suojaus- että eristystarpeita. Kuumankestävien kankaiden leveydet ja vahvuudet vaihtelevat valitun materiaalin mukaan. Kankaita toimitetaan rullissa, joiden pituudet ovat joko 25 tai 50 metriä riippuen materiaalista. Kankaita on mahdollista saada myös metreittäin.

Lasikuitukankaat ovat erityisen kulutusta kestäviä ja palamattomia, mikä tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon vaativiin käyttöympäristöihin. Kankaiden paino vaihtelee 200–1500 g/m² välillä ja niitä on saatavilla monilla eri kyllästys- ja sidosaineilla sekä pinnoitteilla. Esimerkiksi silikoni- ja alumiinifoliopinnoite tarjoavat lisäsuojaa ja parantavat kankaan ominaisuuksia entisestään. Yksinomaan lasikuidun lämmönkestävyys yltää jo 550 °C:een, mutta joissakin tapauksissa pinnoitteet ja kyllästeaineet vahvistavat kestävyyttä aina 1000 °C:een asti.

Keraamiset ja kvartsikuitukankaat on suunniteltu erityisesti äärimmäisen korkeisiin lämpötiloihin. Nämä materiaalit ovat valmiita vastaamaan niin uusiin kuin olemassa oleviin vaativiin teollisuussovelluksiin.

Lue lisää tuotteista

Lasikuituratkaisut jokaiseen tarpeeseen – kysy lisää tai pyydä tarjous

Räätälöimme palvelumme asiakaskohtaisesti ja valitsemme valikoimastamme tuotteet, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Oli kyseessä sitten erikoistilaukset tai kiireelliset tarpeet, otamme haasteen vastaan ja tarjoamme ratkaisut, jotka tekevät työstäsi sujuvampaa.

Ota yhteyttä nyt, jotta voimme aloittaa matkan kohti entistä tuottavampaa ja turvallisempaa työskentelyä!

Pyydä tarjous lasikuitutuotteista

Finlon Oy

Keskiläntie 2
20660 LITTOINEN

Luotettava kumppaniAA-logo

Copyright © 2024 Finlon Oy