Tiivisteitä ja tarvikkeita korkeisiin paineisiin ja lämpötiloihin
Etusivu » Tuotteet » Lasikuitutuotteet +550°c » Lasikuitukankaat

Lasikuitukankaat

Kuumankestävä lasikuitukangas tulityösuojaksi tai eristekäyttöön. Valikoimastamme löydät useita lasikuitukankaita eri ominaisuuksilla, autamme myös mielellämme oikean kankaan valitsemisessa.

Lasikuitukangasta voi käyttää sellaisenaan tai siitä voidaan ommella suojavarusteita, kuten käsineitä. Toimitamme myös valmiit suojaverhot, palkeet ja eristystyynyt. Voit ostaa lasikuitukangasta rullana tai metrituotteena.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Voit myös soittaa meille numeroon 02 212 6400.

 

Lasikuitukankaan käyttökohteet

Ominaisuuksiensa ansiosta lasikuitukangas soveltuu eristekäyttöön esimerkiksi lämpö- ja voimalaitosten putkistoihin. Kulutusta kestävää ja palamatonta lasikuitukangasta voidaan käyttää kaikissa tulityökohteissa, joissa tarvitaan suojausta, kuten erilaisilla asennus- ja korjaustyömailla. Valikoimassamme on eri paksuisia kankaita usealla eri pinnoitteella, joista yleisimmät ovat PU- eli polyuretaanipinnoitus, silikoni ja alumiinifolio. Alumiinifoliolla pinnoitettua lasikuitukangasta käytetään pelkästään eristyksiin, mutta silikoni- ja PU-pinnoitteiset kankaat soveltuvat kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lasikuitukangas voidaan myös varustaa lämmönkestoa lisäävällä käsittelyllä, jolloin se kestää jopa 1000 asteen lämpötilan. Näitä kankaita käytetään esimerkiksi hitsaussuojana ja sulan metallin roiskeilta suojautumiseen.

Lue lisää kuumankestävistä kankaistamme tai ota yhteyttä!

Lasikuitukankaiden ominaisuudet:

  • Paksuus: 200g/m2−1200g/m2
  • Leveys: 1000, 1300 tai 1500 mm tyypistä riippuen
  • Rullapituus: 25 tai 50 metriä, voidaan myydä myös metreittäin
  • Kuumankestävyys: +180-1000 °C

Tilaa lasikuitukangas Finlonin laajasta valikoimasta

Meillä on varastossamme laaja valikoima lasikuitukankaita, jotka toimitamme 1-3 arkipäivässä. Erikoistilaukset saa tehdastoimituksena 3-4 viikossa. Autamme tarvittaessa lasikuitukankaiden valinnassa, joten ole rohkeasti yhteydessä!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Finlon Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Finlon Oy

Keskiläntie 2
20660 LITTOINEN

Luotettava kumppaniAA-logo

Copyright © 2023 Finlon Oy