Tiivisteitä ja tarvikkeita korkeisiin paineisiin ja lämpötiloihin
Etusivu » Tuotteet » Lasikuitutuotteet +550°c » LASIKUITUKANGAS

LASIKUITUKANGAS

Kuumankestävä lasikuitukangas tulityösuojaksi tai eristekäyttöön. Valikoimastamme löydät useita lasikuitukankaita eri ominaisuuksilla, autamme myös mielellämme oikean kankaan valitsemisessa.

Lasikuitukankaat voi käyttää sellaisenaan tai niistä voidaan ommella suojavarusteita kuten käsineitä. Toimitamme myös valmiit suojaverhot, palkeet ja eristystyynyt. Voit ostaa lasikuitukangasta rullana tai metrituotteena.

Ota yhteyttä lasikuitukankaista >

Soita 02 212 6400

Mikä on lasikuitukangas?

Lasikuitukangas on materiaali, joka on valmistettu ohuista lasikuiduista punomalla tai neulomalla ne yhteen. Se on erittäin lujaa, kestävää, kevyttä ja kestää korkeita lämpötiloja sekä kemikaaleja. Lasikuitukankaan valmistuksessa voidaan käyttää erilaisia sidontatyyppejä ja langan vahvuuksia, mikä mahdollistaa kankaan ominaisuuksien muokkaamisen tiettyihin tarpeisiin sopivaksi. Lasikuitukankaasta tehtyjä komposiitteja valmistettaessa lasikuitukangas usein kostutetaan hartseilla, kuten epoksi- tai polyesterihartsilla, jotka kovettumisen jälkeen muodostavat kovan ja lujan rakenteen.

Lasikuitukankaan käyttökohteita

Lasikuitukangasta käytetään monissa sovelluksissa vaativien ominaisuuksiensa vuoksi. Lasikuitukangas soveltuu eristekäyttöön esimerkiksi lämpö- ja voimalaitosten putkistoihin. Kulutusta kestävää ja palamatonta lasikuitukangasta voidaan käyttää kaikissa tulityökohteissa, joissa tarvitaan suojausta, kuten erilaisilla asennus- ja korjaustyömailla.

Valikoimassamme on eri paksuisia kankaita usealla eri pinnoitteella, joista yleisimmät ovat PU- eli polyuretaanipinnoitus, silikoni ja alumiinifolio. Alumiinifoliolla pinnoitettua lasikuitukangasta käytetään pelkästään eristyksiin, mutta silikoni- ja PU-pinnoitteiset lasikuitukankaat soveltuvat kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lasikuitukangas voidaan myös varustaa lämmönkestoa lisäävällä käsittelyllä, jolloin se kestää jopa 1 000 asteen lämpötilan. Näitä kankaita käytetään esimerkiksi hitsaussuojana ja sulan metallin roiskeilta suojautumiseen.

Lue lisää kuumankestävistä kankaistamme >

Ota yhteyttä

Tilaa lasikuitukangas Finlonin laajasta valikoimasta

Meillä on varastossamme laaja valikoima lasikuitukankaita, jotka toimitamme 1-3 arkipäivässä. Erikoistilaukset saa tehdastoimituksena 3-4 viikossa. Autamme sunus tarvittaessa valitsemaan sopivat lasikuitukankaat, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Lasikuitukankaiden ominaisuudet

  • Paksuus: 200g/m2−1 200g/m2
  • Leveys: 1 000, 1 300 tai 1 500 mm tyypistä riippuen
  • Rullapituus: 25 tai 50 metriä, voidaan myydä myös metreittäin
  • Kuumankestävyys: +180 – 1 000 °C

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Finlon Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Finlon Oy

Keskiläntie 2
20660 LITTOINEN

Luotettava kumppaniAA-logo

Copyright © 2024 Finlon Oy